promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva az álomnőd? Itt az esély, hogy meghódítsd!
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Baukó Éva lebukott, és a Tinderen próbál párt találni magának, így most bárki esélyes arra, hogy meghódítsa őt.

A Való Világ negyedik szériájának dobogósa, Baukó Éva az utóbbi években nem csupán a rengeteg botrányával hívta fel magára a figyelmet, hanem a csábító megjelenésével is, hiszen hiába küldi el néha melegebb éghajlatra Tóth Gabit és a hozzá hasonló magyar celebeket, a férfiak ugyanúgy odáig vannak érte – bár néha akadnak olyan húzásai, amikkel tényleg rendesen kiakasztja az embereket.

Egyik olvasónk nemrég kiszúrta, hogy Baukó Éva a Tinder nevű applikáción keresztül keres magának partnert, ráadásul minden jel arra utal, hogy valóban róla van szó, mivel hitelesített a profil – de bemutatkozó szöveget sajnos nem osztott meg magáról a híresség, így nem tudjuk, hogyan próbálja elcsábítani az érdeklődőket.

Baukó Éva profiljából egyedül az derül ki, hogy 36 éves és heteró, azaz férfiak jelentkezését várja. Ennél több mondjuk nem is kell neki, hiszen a képeit látva rögtön láthatjuk, hogy róla van szó, ez pedig egyeseknek bőven elég ahhoz, hogy jobbra húzzanak Tinderen, majd minden erejükkel abban reménykedjenek, hogy a botrányhősnő is viszonozza a mozdulatot, hátha sikerül beszélgetésbe elegyedni vele – szóval itt a nagy lehetőség, amit érdemes kihasználni Baukó Éva hódolóinak.

Itt van pár fotó Baukó Éva hitelesített Tinder profiljáról, amit egy olvasónk juttatott el számunkra:


Kép: olvasói fotó / Promotions.hu

Kép: olvasói fotó / Promotions.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás