promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl szűk bugyit vett fel a randira, vérmérgezést kapott
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A lány egy hétre az intenzív osztályra került, ahol mindennap mindenki a fenekét nézegette.

Egy 25 éves nő valódi életveszélyes helyzetet teremtett magának azzal, hogy túl szűk bugyit vett fel a randijára. A helyzetet súlyosbította, hogy a farmer rövidnadrágja is szűk volt, a következmények miatt pedig egy hetet kellett eltöltenie az intenzív osztályon.

Az amerikai Sam már három éve követte el ezt a baklövést, de csak most mert beszélni róla a széles nyilvánosság előtt. A találkája 8 órán keresztül tartott, ez pedig bőven elégnek bizonyult ahhoz, hogy a szűk ruhadarabjaival létfontosságú testrészeket szorítson el.

Fotó: TikTok

Először csak egy duzzanat keletkezett ott, ahol a bugyi és a sort bevágott, de pár nap múlva a fájdalmai szinte elviselhetetlenné váltak. Az anyukája gyorsan elrohant a lánnyal a kórházba, ahol az orvosok cellulitiszt, vagyis a bőr alatt elhelyezkedő szövetekben terjedő bakteriális fertőzést állapítottak meg.

Mindez ráadásul vérmérgezést okozott, ami közvetlen életveszélyt jelentett Sam számára, ezért kellett egy hetet az intenzíven töltenie. Mondani sem kell, hogy azóta lemondott a szűk rucikról, viszont továbbra is együtt van azzal a sráccal, akivel az emlékezetes randit töltötte.

A pórul járt lány egy TikTok videóban osztotta meg a vele történt szörnyűségeket. A butaságát egyébként azzal indokolta, hogy annyira jó érezte magát a fiúval, hogy eszébe sem jutottak a szűk ruhadarabok.

„Ha nem mentem volna kórházba, könnyen meg is halhattam volna. Pedig a legmenőbb sortomat viseltem, persze az egész s*ggem kilógott belőle, és így jártam vele”

– magyarázta Sam, akinél az orvosok műtétet is fontolgattak, hogy eltávolítsák a fertőzött bőrrészt. Végül az operációt megúszta, azt viszont nem, hogy az anyukája néhány maradandó szelfit készítsen vele a betegágyán.

A lány számára persze az is kellemetlen emlék maradt, hogy minden egyes nap a fenekét kellett mutogatnia a kórházi személyzetnek. De tanult az esetből, azóta nem követ el ilyen bakikat az öltözködésben, és szerencsére a barátja sem várja el tőle a szűk ruhadarabok viselését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás