promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rosszul lett a Harry Potter sztárja, kórházba kellett szállítani
Borítókép:  Emma Watson, Tom Felton, Daniel Radcliffe és Rupert Grint / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Golfozás közben esett össze Tom Felton, akit évekig Draco Malfoy szerepében láthattunk a Harry Potter-szériában.

A 34 éves Tom Felton éppen Wisconsinban vett részt egy celebekkel teletömött golfmérkőzésen, mikor hirtelen összeesett, és rohamot kapott. Játékostársai megijedtek a látványtól, de szerencsére többen egyből a segítségére siettek, és sikerült a helyszínen annyira stabilizálni a színész állapotát, hogy fel tudjon állni – majd ezek után azonnal kórházba szállították.

Egyelőre még nem tudni, hogy mi okozta Tom Felton rosszullétét, és sajnos a jelenlegi állapotáról sincsenek újabb hírek, de az sokak számára biztató lehet, hogy amikor a hírességet elszállították, akkor még eszméleténél volt – bár látszott rajta, hogy nagyon megrémült.

Tom Felton alakította a Harry Potter-filmek egyik legérdekesebb karakterét, Draco Malfoyt, akit egyszerre utált és imádott a közönség, hiszen sok borsot tört hőseink orra alá, de a játékának köszönhetően mégis megnyerő volt. A széria utolsó része után feltűnt A majmok bolygója: Lázadásban is, és jelenleg is aktívan színészkedik, csak nem olyan nagy projektekben – Instagramon pedig már lassan 11 millió követője van, így a népszerűsége egy kicsit sem csökkent az utóbbi években.

Képek is készültek a golfpályán az éppen felkelő Tom Feltonról, akiért jelenleg is rajongók milliói aggódnak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás