promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy srác tudtán kívül randira hívta a kutyája előző gazdáját
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Tinder hozta össze őket, és rögtön kiderült, milyen vicces játékot játszott a sors.

A Tinder társkereső alkalmazás már közel 10 éve létezik. Töretlen sikerének egyik oka nyilvánvalóan az, hogy a felhasználókról összegyűjtött információk segítségével képes olyan lehetséges partnereket ajánlani a keresgélőknek, akik hozzájuk hasonló érdeklődésűek, jelleműek.

A Tinderről nincs mindenkinek jó véleménye, kétségtelen viszont, hogy néha brutális pontossággal talál a közepébe. Így járt egy JimNo nevű srác is, aki a Twitteren tette közzé hihetetlen történetét.

Elképesztő, de a férfi éppen a labradorjának az előző gazdiját választotta ki randipartnerül a Tinderen.

Fotó: twitter.com/JimNo1871

Minderre azonban csak az első csetelés során derült fény, amelyen persze a kutya is szóba került, hiszen mindkét fél nagy állatbarát. Mivel a fekete labrador szokatlan névvel rendelkezik (Onyx) a lány számára gyanússá vált a dolog, és nem sokkal ezután le is lepleződött a sors furcsa játéka.

„Sajnos fel kellett kínálnom adoptálásra 2018-ban, amikor 17 éves voltam. Nagyon dühös voltam emiatt, egész életemre megemlegettem, mert ő volt a legjobb kutyus”

– idézte fel a történteket a korábbi gazdi. Hozzátéve, hogy akkoriban nem az ő döntése volt megválni az állattól, és ha rajta múlt volna, még mindig nála lenne.

A Twitteren eddig bő 150 ezer lájkot kapott a meghökkentő sztori, és néhány felhasználó arra biztatta a párt, hogy ha már így alakult a dolog, akkor házasodjanak is össze. A srác az első randira persze elvitte a kutyát, utána pedig ezt posztolta követőinek:

„Rengeteg könny, néhány kellemes emlék és egy nagyon boldog kutya. Onyx sajnos először nem emlékezett a lányra, de aztán a végére kialakult köztük valami. Ezután már rendszeresen látni fogjuk egymást.”

A rejtélyes mondatokból nem derült ki egyértelműen, hogy a srác és randipartnere végül összejöttek-e, mindenesetre nem laknak túl messze egymástól ahhoz, hogy legalább kutyasétáltatás ürügyén néha összefussanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás