promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson szexuális témákat is feszegető beszélgetésbe keveredett - a Disney pedig azonnal szólt, hogy: nono
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre valószínűleg nem sokan számítottak, mégis megtörtént - egy fura adok-kapok, meghökkentő nyilatkozatokkal.

A Disney ebben az évben nagyot ment egy olyan Disney Land attrakcióból készült filmmel, amely már 1971 óta létezik a vidámparkjaikban. Ez az alkotás pedig nem más, mint Dwayne Johnson és Emily Blunt főszereplésével készült Dzsungeltúra, egy amolyan sajátos hangvételű ötvözete az Indiana Jones- és a Múmia-filmeknek.

A film elég jó kommenteket kapott a közösségi hálókon, a kritikusok is inkább szerették, a bevételek pedig eldöntötték azt a kérdést is, hogy lesz-e folytatása a filmnek. Lesz.

Dwayne Johnson és Emily Blunt között elképesztően jól működött a kémia, a két színész pedig majdhogynem egész Amerikát végig roadshowzta, hogy promótálják a filmet. Néha pedig elképesztően viccesre vették a figurát. Például akkor, amikor megkérdezték tőlük, hogy mi lenne azaz egyetlen dolog, amit magukkal vinnének a dzsungelbe.

A két mókamester egymás helyett válaszolt, A szikla szerint Emily Vagisil-krémet venne magához, míg Emily szerint Dwayne Johnson egy anális szexjátékot.

Este már csörgött is a telefon, a Disney megkérte őket, hogy ezeket a szexuális utalásokat inkább hanyagolják.

De nem ez volt az egyetlen fura interjú, korábban kicsit becsicsentettek az egyik nagy kérdezz-felelekes eseményen, és akkor is pont a Dzsungeltúra volt porondon.

(via MAFAB)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás