promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson részegen adott interjút? Ez nem fog tetszeni a Disney-nek! – videó
Borítókép:  Dwayne Johnson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Dwayne Johnson és Emily Blunt kicsit túltolták a tequilát a Dzsungeltúra című közös filmjük sajtónapján.

Az egyszerű, látványos, szórakoztató alkotásairól elhíresült Dwayne Johnson most Emily Blunttal készített Dzsungeltúra címmel egy kalandfilmet a Disney-nek, és természetesen a művet népszerűsítő, hosszan tartó interjúk sem maradtak el. A két világsztár már 12 órája válaszolgatott szinte megállás nélkül a riporterek kérdéseire, mikor a színésznőnek támadt egy „remek” ötlete.

Emily Blunt úgy gondolta, hogy ennyi interjú után (meg még sok előtt) igazán megérdemelnek egy pohárkával Dwayne Johnson saját, Teremana nevezetű tequilájából, és akármennyire is aggódott emiatt a jelen lévő sajtós, végül mindketten kaptak egy kis piát – sőt, egy egész üveget hoztak nekik, aminek hamar meglett a hatása.

Dwayne Johnson és Emily Blunt is volt, hogy csak úgy elkezdett nevetni, vagy elbambulni, meg persze folyamatosan hülyéskedtek, és egy-két interjú egyenesen káoszba fulladt. Elég mókás volt becsiccsentve látni őket, de lehet, hogy a Disney annyira nem örült az alkoholmámoros közjátéknak, hiszen a július 29-én mozikba kerülő Dzsungeltúra egy családoknak szánt alkotás, amit nem tequilafogyasztással kéne reklámozni.

Itt lehet megtekinteni Dwayne Johnson és Emily Blunt részeges videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás