promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván összebalhézott Dwayne Johnson és Vin Diesel – Meg is lett a következménye!
Borítókép:  Vin Diesel és Dwayne Johnson a Halálos iramban-filmekben / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy mégsem rendeződött Dwayne Johnson és Vin Diesel viszonya – sőt, úgy összekaptak, hogy annak súlyos következményei lettek.

Dwayne Johnson 2011-ben a Halálos iramban ötödik részével csatlakozott a kőkemény Hobbs szerepében a „családhoz”, és a rajongók szerint ez volt a producerek egyik legokosabb döntése, hiszen nem csupán a széria legjobb filmjét kaptuk meg így, hanem az egyik legnépszerűbb karakterét is – nem csoda, hogy ez nem tetszett Vin Dieselnek, hiszen tudjuk, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában.

Vin Diesel olyan féltékeny volt, hogy állítólag a hetedik rész forgatása alatt keményen összeszólalkozott színésztársával, de az volt az utolsó csepp a pohárban, mikor kiderült, hogy jön a Halálos iramban: Hobbs és Shaw nevű külön film Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével – a 2019-es alkotás óriási sikert ért el, Vin Diesel pedig annyira dühös lett emiatt, hogy nem engedte Dwayne Johnsonnak, hogy szerepeljen a Halálos iramban 9.-ben.

Pár hónappal ezelőtt úgy tűnt, hogy kibékültek, majd Vin Diesel nemrég megint felkavarta a kapcsolatukat azzal az állításával, hogy annak idején direkt balhézott Dwayne Johnsonnal, mert ezzel akarta kihozni belőle a kívánt alakítást, miután a színész alulteljesített a forgatáson – Dwayne Johnson pedig ezt természetesen nem hagyta szó nélkül.

„Nevettem, jó nagyot nevettem. Szerintem mindenki nevetett ezen. Maradjunk ennyiben. Minden jót kívánok nekik. Minden jót kívánok a Halálos iramban 9.-hez. És sok szerencsét a Halálos iramban 10.-hez és 11.-hez, illetve a többi Halálos iramban-filmhez, amit nélkülem fognak csinálni”

nyilatkozta Dwayne Johnson.

Ezek alapján a világsztárnál betelt a pohár, és nem hajlandó újra együtt dolgozni Vin Diesellel, szóval úgy tűnik, hogy sokak bánatára nem tér vissza az utolsó Halálos iramban-filmekre. Ettől függetlenül már bejelentették a Halálos iramban: Hobbs és Shaw folytatását, szóval a rajongók nem maradnak Hobbs nélkül, de az biztos, hogy rengetegen örültek volna annak, ha Dwayne Johnson is feltűnik a széria fináléjában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás