promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson és Vin Diesel elásták a csatabárdot?
Borítókép:  Vin Diesel és Dwayne Johnson a Halálos iramban: Ötödik sebesség című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Volt idő, mikor eléggé összebalhézott Vin Diesel és Dwayne Johnson a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című film miatt, de most úgy tűnik, hogy végre kibékültek.

Talán senki se hitte még 2001-ben, hogy a Halálos iramban évekkel később a világ egyik legsikeresebb szériájává növi ki magát, aminek már a kilencedik részét várja a közönség. Vin Diesel igazi világsztár lett ezeknek az alkotásoknak köszönhetően, amikben folyamatosan egyre több nagy név kezdett feltűnni, az ötödik epizódban pedig Dwayne Johnson is csatlakozott Hobbs szerepében a stábhoz – bár lehet, hogy ezt Vin Diesel később egy kicsit megbánta.

2019-ben hatalmas balhé volt abból, hogy Dwayne Jonhson és Jason Statham megcsinálták a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című különálló filmet, hiszen Vin Diesel úgy érezte, hogy így akarják elvenni tőle a szériát, és állítólag annyira dühös lett, hogy a Halálos iramban 9-re már vissza se hívta Dwayne Johnsont.

Most viszont Vin Diesel kirakott egy Halálos iramban-filmből kiragadott képet, ami alapján már elásták a csatabárdot, hiszen Dwayne Johnsonnal közösen szerepel rajta, és többek közt azt írta mellé, hogy nagyon izgatott amiatt, ami hamarosan következik. A rajongók persze egyből arra gondoltak, hogy ez Hobbs visszatérését jelenti, amit tovább erősített Dwayne Johnson kedves, hálálkodó kommentje is.

Már kiderült, hogy a jelen állás szerint május 28-án érkező Halálos iramban 9. rengeteg meglepetést fog tartogatni, így könnyen lehet, hogy Vin Diesel végül meggondolta magát, és mégiscsak szerepelteti benne a Jumanji – Vár a dzsungel izmos sztárját. Viszont mivel a színész szerint a kilencedik rész után a kettévágott tizedik epizód fogja lezárni a szériát, így az is benne van a pakliban, hogy majd csak a nagy fináléban láthatjuk legközelebb Dwayne Johnsont – bárhogy is legyen, a nézők valószínűleg nagyon fognak örülni, amíg gyors kocsikat, szép nőket és a fizika törvényeit meghazudtoló akciójeleneteket kapnak.

Itt lehet megtekinteni Vin Diesel képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás