promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Köllő Babett zokogásban tört ki a stúdióban! – videó
Borítókép:  Köllő Babett / tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy versenyző olyan produkciót adott elő a Sztárban sztár leszek!-ben, hogy még Köllő Babett is annyira meghatódott, hogy elkezdett sírni.

A tegnap esti Sztárban sztár leszek! is tartogatott pár szívszorító pillanatot a TV2 nézőinek, ugyanis Tóth Gabinak kellett kiválasztania a csapatát, az egyik versenyzője pedig olyan elképesztő volt, hogy mind a négy zsűritagot kirázta a hideg már a produkciója első pillanatában – és ez még nem minden, hiszen a műsorban még sosem voltak ilyen szívhez szóló pillanatok.

Urbán Edina Sinéad O'Connor „Nothing Compares 2U” című dalát adta elő, ami láthatóan sokat jelentett neki, és ezt a kötődést sikerült átadnia a közönségnek is – sőt, Köllő Babett konkrétan elsírta magát az előadás alatt, majd az értékelésnél megköszönte neki, hogy ott ülhetett a stúdióban, és átélhette ezt az élményt.

Urbán Edina is meghatódott, és könnyek közt árulta el, hogy volt egy túl hosszú ideig tartó kapcsolata, ahol a párja elvette tőle az önbizalmát, de most végre megmutathatta, hogy ő többre is képes – ebben Tóth Gabi is egyet tudott érteni, így beválasztotta őt a csapatába, szóval hamarosan egy újabb produkcióval fog elvarázsolni minket a tehetséges énekesnőt.

Itt lehet megtekinteni Urbán Edina előadását:

Itt pedig a zsűri értékelését:

[[vid2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás