promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apatigris: hatalmas elismerésben volt része Scherer Péternek
Borítókép:  RTL offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Scherer Péter tavaly decemberben a Karinthy-gyűrűt is megkapta.

A Televíziós Újságírók Díjátadóján a legjobb színésznek választották Scherer Pétert az RTL Klub futó Apatigrisben nyújtott alakításáért.

A színész abszolút nem számított rá, hogy ő lehet a befutó, pedig egyszer már megkapta ezt az elismerést a Válótársak című sorozatért.

Természetesen Pétert, mint főkaraktert abszolút kiválóan hozza Scherer Péter, de azért hozzátette, hogy ez nem egyszemélyes sorozat, és kiválóak a partnerek. A beszédében nem is tudta ezt annyira elmondani, hogy mennyire csodálatos náluk a csapatmunka. Azt persze a színész sem tagadta, hogy a szerepet tényleg rá írták.

Azt maga Scherer Péter se tudta megmondani, hogy miért sikeres ez a sorozat. Felhozta David O. Selznick példáját, aki egyszer azt nyilatkozta egy újságírónak az Elfújta a szél kapcsán, hogy ha tudná miért lett sikeres az alkotás, akkor már nem itt tartana.

Az interjúban kitértek a Karinthy-gyűrűre is, amit a színész tavaly decemberben kapott meg.

Scherer Péternek még a Reggeli stúdiójába is vinnie kellett a szövegkönyvet, mivel rengeteg darabban fog feltűnni, szóval most azzal megy el az ideje, hogy tanulja a szövegeket. Hogy hol látható a színész élőben, az a videóból kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás