promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill-ről 70 éve készült az első filmfelvétel, le fog esni az állad is az angyalarcú gyermek láttán - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

És lehet, hogy a filmet is meg fogod nézni.

Magyarországon valószínűleg nincs olyan ember, aki életében ne látott volna minimum kettő darab filmet a legendás pofonosztó duó, Bud Spencer és Terence Hill főszereplésével. Az ikonikus párosnak amúgy összesen 18 közös filmje van, a legtöbb pedig a mai napig milliókat képes beültetni a televíziók képernyői elé. 

Kevesen tudják, de az első közös mozijuk egy történelmi ihletettségű alkotás, a Hannibál volt, amely 1959-ben készült, és érdekesség, de ebben az alkotásban még nem volt közös jelentük.

Korábban a Promotions.hu olvasói szavaztak, hogy melyik a kedvencük, melyik szerintük minden idők legjobb Bud Spencer-Terence Hill filmje, az eredmény folyamatosan változik, IDE kattintva megnézhetitek, hogy mely alkotás vezeti most éppen dinamikus listánkat.

A nagy duó jóképű tagja, Terence Hill, eredeti néven Mario Girotti 1939. március 29-én született az Olasz Királyságban. Német anyától és olasz apától, így például perfektül beszél németül is a sztár, aki az első filmszerepét 1951-ben kapta meg a Vakáció a gengszterrel című filmben. Az ifjúsági alkotásban a bonyodalom ott kezdődik, hogy pár fiatal fiú felfedezi egy rab üzenetét, aki ebben arról ír, hogy ártatlanul lett elítélve. A fiúk azonnal elhatározzák, hogy a férfit valahogy kihozzák a börtönből.

Terence Hill ebbena filmben azt a fiút alakítja, akit kicsit bepaliznak.

Itt pedig megnézhettek egy németnyelvű interjút is vele:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás