promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet otthonában olyan hátborzongató eszköz lapul, amely akár horrorfilmeket is megihletne
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre biztos, hogy nem gondoltál volna még a legvadabb álmaidban sem.​

A brit király család tagjairól, és főleg II. Erzsébet királynőről valószínűleg az az első kép, amelyet látunk, és amely hosszú távon be is ég a retinánkba, hogy integetnek. Ez hozzátartozik a híres família mindennapjaihoz, azonban az csak a látszat, hogy mindig is így lett volna. A család ugyanis nem mindig járt ennyit a nép között, V. György (1910-1936) király volt az, aki forradalmasította az uralkodói találkozásokat a néppel.

A megannyi szereplés viszont megeröltető kötelezettségekkel is járt, méghozzá rengeteg kézfogással és integetéssel.

Az integetésről pedig köztudott, hogy nem tesz jót az ízületeknek, épp ezért a család kifejlesztett egy különleges módszert, amely segítségével minimálisra tudják csökkenteni a kézmozdulatokba feccölt energiát, és létrehoztak egy forradalmian új, immár ikonikussá váló integetési módszert. Ezt pedig rengetegszer láthatjátok a képernyőn is a Netflix A korona című szériájában is.

II. Erzsébetnél ez a mozdulatsor így néz ki:

Az integetés hagyományát jól ismerő ausztrál diákok pedig a szokáshoz kapcsolódó ajándékkal lepték meg őfelségét pár évvel ezelőtt, méghozzá egy integet műkarral, amely a leírások szerint kísértetiesen életszerűen tudja előadni az ikonikus mozdulatokat. Sajnos nem készült videófelvétel az eszközről, viszont sok leírás és híradás ad róla rövid tudósítást. Az integetőgép egyesek szerint elég fura ajándék, még többen úgy gondolják, hogy leginkább egy B-kategóriás horrorfilmbe illene, míg sokak szerint igazán mulatságos meglepetés, amely kapcsolódik a családi tradíciókhoz is.

A beszámolók szerint II. Erzsébet nagyon imádta, és azóta is megvan neki.

(Forrás: Harpersbazaar, Telex)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás