promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most az Amerikai pite csúcsbombázója, durván megváltozott a külseje - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tinik egyik kedvenc filmjének egyik legbájosabb szereplője nagyon metváltozott az évek alatt.

A tinikor nagyon nehéz időszak, amelyet nagyban bonyolít a felnőtté válás "apró" problémája is, no meg a csajozás vagy éppen a pasizás is sok fejtörést okoz ezekben az években. Azonban a testi és lelki változás megannyi izgalommal és kalanddal is jár, ennek a létállapotnak pedig elképesztően vicces foglalata az Amerikai pite tetralógia első két része.

A film, amely generációk sokaságát ismertette meg a MILF kifejezés jelentésével, és teszi azóta is. A film, amely tinik sokaságának súgta oda halkan, hogy nincs baj a bénázással, és még az sem para, ha valami nem jön össze elsőre, mivel idővel minden klafa lesz. A sok vargabetű csupán tapasztalatot ad, Steven Stifler pedig a lelke mélyén maga a megtestesült jóság.

Az Amerikai pite egyik leggyönyörűbb színésznője Tara Reid, akiről rengeteget cikkeztek az elmúlt években. A színésznő ugyanis időről időre nagyon meglepi a rajongóit kinézetével, hol brutálisan sokat veszít súlyából, szinte csont és bőr, máskor pedig elrontott plasztikai műtéteivel sokkolja a nagyközönséget. Pedig "szinte" ő volt az egyetlen az Amerikai pite-filmek szereplői közül, aki több, limonádé ízesítésű, de mégis nagyobb volumenű filmben is feltűnt később. Aztán következett a Sharknado-széria...

Korábban ilyen videó is megjelent róla:

A rosszul sikerült plasztikák után azonban egyre kevesebb szerepet kapott, többször pedig botrányaitól volt hangos a sajtó. Tara Reid élete egy igazi hullámvasút, ez pedig a külsején is meglátszódik. Miközben lassan érkezik az Amerikai pite újabb része az eredeti színészekkel, a forgatókönyv állítólag már megvan, és Tara Reid szerint oltári jó, talán az eddigi legjobb.

A színésznő ezzel kapcsolatban a kamerák elé is állt pár hónapja, és nagyon úgy tűnik, hogy az elmúlt évtized fura dolgait maga mögött hagyva, kezdi összeszedni magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás