promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki ma az Amerikai pite bombázója – képek
Borítókép:  Shannon Elizabeth az Amerikai pite című filmben / via geektyrant.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már több mint húsz éve mutatták be az Amerikai pite című filmet, aminek a legendás webkamerás jelenete rengeteg fiatal szexualitását felébresztette.

1999-ben a tinivígjátékok Szent Grálja, az Amerikai pite teljesen meghódította a világot, hiszen pontosan arról szólt, ami a végzős diákokat leginkább foglalkoztatja: szex, barátság és ismételten a szex, azon belül is a szüzesség elvesztése.

Az alkotás talán legikonikusabb jelenetében egy Nadia nevű, iszonyatosan dögös cserediák vetkőzik, miközben webcamerán lesi őt az egész suli, és mondani sem kell, hogy ez a rész igazán mély nyomot hagyott a nézőkben, ugyanis az akkor 26 éves Shannon Elizabeth szépsége mindenkit megbabonázott, így végül egy egész generáció szexszimbóluma lett.


Kép: Jason Biggs és Shannon Elizabeth az Amerikai pite című filmben / via indiewire.com

A jelenleg 47 esztendős színésznő az Amerikai pite-szérián kívül rengeteg komédiában feltűnt még, mint például a Horrorra akadva, Vad kanok vagy a Jay és Néma Bob visszavág, legutóbb pedig pont az utóbbi alkotás tavalyi folytatásában láthattuk jelentősebb szerepben.

Shannon Elizabeth már nem színészkedik olyan aktívan, viszont imád pókerezni, ráadásul nagyon tehetséges is benne. Lelkes állatvédő és aktivista, szerepelt az amerikai Dancing with The Starsban illetve a Big Brotherben is.

Így néz ki manapság Shannon Elizabeth:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás