promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Baywatch csúcsbombázója, Pamela Anderson - még ma is laza 4 fokkal megemeli a hőmérsékletet a nappalidban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokat változott volna?

Pamela Anderson az a nő, aki mindig megdobogtatja a férfiszíveket, akárhányszor is, ha csak rá gondolunk, valamennyire mindig kisüt a nap a lelkünkben, és pár percre ott érezzük magunkat a Baywatch-sorozat homokos partjain. És persze azonnal oda is képzeljünk magunk elé a bájos színésznőt, ahogy a mentőbójával az oldalán elfut előttünk, éppen azért, hogy valakit megmentsen a szörnyen tajtékos habokból.

Ez például a sorozatban az első megjelenése, pontosan a 3. évad első részében, amikor David Hasselhoff lecsap rá:

Pamela Anderson 2020-ban megházasodott negyedszér is, hozzáment Dan Hayhurst-hoz, majd idén töltötte be az 54. életévét. A videók és képek alapján viszont simán letagadhatja a korát, mivel elképesztő formában van.

Ebben, a nemrégiben készült videóban például nagyon jókedvűen nyilatkozik: 

Nemsokára pedig újra láthatjuk is a képernyőn, vagyis nem őt, hanem az őt alakító színésznőt, ugyanis sorozat készül a korábbi nagy port kavart szexvideó-ügyből. Pamela Andersont Lily James fogja alakítani, aki hatalmas változáson esett át a szerepért. A szériában bőven lesz majd érdekessség,

hiszen Pamela és Tommy Lee csupán 196 órája ismerték egymást, amikor is 1995-ben összeházasodtak, majd jött a videó kiszivárogtatása is.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás