promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most - rá sem ismerni a Hollywood egyik nagy csillagára, akit Magyarországon fotóztak le
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet valaki akármilyen sikeres, szép vagy gazdag, az idő ellen nincs ellenszer. Hollywoodot sem kerüli el az öregedés.

1985-ben 14 évesen robbant be a filmiparba Ethan Hawke, aki mai napig aktívan dolgozik. 18 évesen már olyan zseniális színészóriással dolgozott együtt a Holt költők társaságában, mint Robin Williams.

Felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi produkcióban működött közre, gondoljunk csak az Életben maradtak, Mielőtt felkel a Nap vagy éppen a Gattaca című filmekre. Utóbbiban jött össze gyönyörű feleségével, Uma Thurman-nal, akitől két gyermeke is született. Sajnos a frigy csupán hat évig tartott, 2005-ben különváltak útjaik.

Habár az utóbbi időben kevesebbet hallani Ethan Hawke-ról, a színészkedést nem hagyta abba, 2020-ban két filmben is játszott és jelenleg is forgat, méghozzá kishazánkban. Oscar Isaac-kel a Moon Knight (Holdlovag) című Marvel-sorozat forgatására érkezett Magyarországra. Ebből az alkalomból kapták lencsevégre a színészt. Az egyik balatonfüredi cukrászda osztotta meg oldalán, hogy 

Sok híres ember fordult már meg Nálunk külföldiek és hazaiak egyaránt, de Oscar díjra jelölt Hollywood-i sztárok még soha.

Akármennyire szeretjük a sztárt, azt kell mondanunk, hogy árnyéka egykori önmagának, sajnos az idő vasfoga őt sem kímélte. Igaz ez színészi teljesítményéből semmit sem von le.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás