Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hihetetlen átalakulás: Pamela Anderson tökéletes képmásává vált az őt alakító színésznő – fotó

Hihetetlen átalakulás: Pamela Anderson tökéletes képmásává vált az őt alakító színésznő – fotó

Zene, Film & Kultúra

Hihetetlen átalakulás: Pamela Anderson tökéletes képmásává vált az őt alakító színésznő – fotó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 10:10

Sorozatot készítenek Pamela Anderson és Tommy Lee privát szexvideójának kiszivárgásáról, az őket alakító Lily James és Sebastian Stan pedig nagyon durván átalakultak a szerep kedvéért.

A Hulu éppen egy 8 epizódból álló sorozaton dolgozik Pam & Tommy címmel, amiben megismerhetjük Pamela Anderson és Tommy Lee viharos kapcsolatának részleteit, és az is kiderül majd, hogyan szivárgott ki a nagy port kavaró privát szexvideójuk. A két híresség amúgy mindössze 96 órája ismerték egymást, mielőtt 1995-ben összeházasodtak, szóval bőven lesz itt érdekesség.

Az alkotásban Lily James (Hamupipőke) alakítja a Baywatch egykori szexszimbólumát, Pamela Andersont, Sebastian Stan (Bosszúállók: Végjáték) pedig a Mötley Crüe dobosaként ismert Tommy Lee bőrébe bújik, az első fotók alapján pedig elképesztő, mennyire átalakultak, hiszen konkrétan rájuk se lehet ismerni a szerepben.

Rajtuk kívül még Seth Rogen (Felkoppintva) is szerepel a sorozatban, ráadásul ő alakítja azt az embert, aki ellopja és felrakja az internetre Pamela Anderson és Tommy Lee szexvideóját, ami a nászúton készült.

A Hulu még nem árulta el, hogy mikor láthatjuk a Pam & Tommy című szériát, de az biztos, hogy a közönség már nagyon várja, hiszen rengeteg embert meglepett a színészek drámai átváltozása, és még mindig sokakat érdekel Pamela Anderson és Tommy Lee szerelmének hihetetlen története.

Íme Lily James Pamela Andersonként:

Ő alapból ilyen:

Itt pedig Sebastian Stan mint Tommy Lee:

Ő pedig így szokott kinézni:

És végül egy közös, pikáns fotót is kaptunk róluk a szerepben:

Borítókép: Pamela Anderson / Profimedia