promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az Amerikai pite folytatása, ráadásul az eredeti színészekkel?
Borítókép:  Amerikai pite: A találkozó / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy hosszú évek után végre elkészül az Amerikai pite rendes folytatása, amiben ismét az eredeti színészek fognak szerepelni.

1999-ben mutatták be az Amerikai pite című vígjátékot, amiben elhatározza pár tini, hogy a végzős bálig mindenképp elveszítik a szüzességüket. Az oda vezető úton természetesen rájönnek, hogy sokkal fontosabbak az érzelmek, ráadásul elképesztően vicces szituációkba keverednek, így az utóbbi években igazi kultuszfilmmé vált az alkotás, ami eddig összesen három normális folytatást kapott. Legutóbb a 2012-ben bemutatott Amerikai pite: A találkozó című komédiában láthattuk kedvenceinket, de most úgy néz ki, hamarosan visszatérnek.

Az Amerikai pite-széria Vickyje, Tara Reid most elárulta, hogy már elkészült a várva várt folytatás forgatókönyve, ráadásul állítása szerint ez lesz az eddigi talán legjobb rész. Az alkotók jelenleg is éppen azon ügyködnek, hogy minden színész egyszerre ráérjen, és meg tudják csinálni a filmet, szóval örülhetnek a rajongók, mivel egyre biztosabbnak tűnik, hogy tényleg jönni fog az újabb őrült kaland.

Már évek óta pletykálják, hogy elkészül az Amerikai pite ötödik része, de most egyre valóságosabb a dolog. Régebben azt rebesgették, hogy a szereplők Las Vegasba mennek egy észbontó kiruccanásra, Stiflert ismerve pedig tuti, hogy maradandó élményekkel gazdagodtunk volna, de az egyelőre még nem derült ki, hogy elvetették-e ezt az ötletet, vagy sem.

Jelenleg egyedül az tűnik biztosnak, hogy dolgoznak a folytatáson és a színészek is szívesen visszatérnének – ez pedig több mint bizalomgerjesztő.


Kép: Tara Reid az Amerikai pite: A találkozó című filmben / Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás