promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van egy sosem látott, utolsó Columbo-epizód, Magyarországon viszont alig tudnak a létezéséről - hamarosan megtudhatjuk, miről szólt volna
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamarosan eddig sosem hallott dolgokat tudhatunk majd meg kedvenc nyomozónkról.

Kevesen tudnak róla, de létezik egy hivatalos utolsó epizód utáni rész, legalábbis a forgatókönyve megvan, és majdnem el is készült, mivel a rendezők és Peter Falk úgy gondolták, hogy az utolsó epizód nem méltó az 1968 és 2003 között futó széria befejező részének. A Columbo legveszélyesebb éjszakája tényleg az egyik legkevésbé szeretett epizód a nagysikerű sorozat történetében, több listán is az utolsó helyen végzett.

Sokan úgy nyilatkoztak erről a részről, hogy teljesen fura a felütése, és az egész rendezése. A legenda ugyanis részeg, bulizó fiatalok hálójában nyomoz, miközben szokásos módon egy gyilkosságot szeretne megfejteni. Több rajongó szerint is valami nagyobb szabású befejezés, egy emlékezetes búcsú illett volna a nagyobb szünetekkel 35 évig futó, ikonikus széria végére.

[[cikk1]]

Peter Falk végül alá is írt egy utolsó utáni részre, amelyet 2008-ban forgattak volna le, pont az első rész 40. évfordulóján. Ám az élet közbeszólt, Peter Falk betegsége súlyosbodott, a stúdió pedig nagyon kockázatosnak ítélte az utolsó rész leforgatását, nem hittek már abban, hogy Peter Falk képes lesz hozni olyan szinten a közkedvelt nyomozó szerepét, mint korábban.

A forgatókönyv persze megvan, és azt is tudjuk, hogy a címe az lett végül, hogy Columbo utolsó nyomozása (esete). A sztoriról azonban nem lehet több információt tudni, vagyis eddig nem lehetett.

A Columbophile oldal, amely az egyik legnagyobb rajongó szájt, most azonban megírta, hogy szeptember 15-én érkezik egy könyv, amelyben olyan információk szerepelnek majd a sorozatról, és olyan kérdésekre kaphatunk majd válaszokat, amelyekről máshol soha nem olvashattunk még.

Az oldal rövid interjút készített a szerzővel, David Koening-gel, aki elárulta azt is, hogy a könyvebn fény derül arra is, hogy ez az utolsó rész pontosan miről szólt. De például azt is elárulja majd a műben,

hogy a Melegházi dzsungel híres, legurulós jelenete be volt-e tervezve, vagy teljesen spontánul zúgott le a nyomozó a dombról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás