Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Múmia sztárja nagy visszatérésre készül: szerepet kapott Martin Scorsese legújabb filmjében

A Múmia sztárja nagy visszatérésre készül: szerepet kapott Martin Scorsese legújabb filmjében

Zene, Film & Kultúra

A Múmia sztárja nagy visszatérésre készül: szerepet kapott Martin Scorsese legújabb filmjében

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:52

Leonardo DiCaprio és Robert De Niro oldalán fog szerepelni Brendan Fraser a Megfojtott virágok című Martin Scorsese-filmben.

A múmia-széria egykor izmos, jóképű színésze, Brendan Fraser sokak szerint már csak árnyéka régi önmagának, hiszen az utóbbi években alig szerepelt értékelhető filmekben, ráadásul eléggé meg is hízott. De a látszat néha csal, mivel nagyon úgy tűnik, hogy a világsztár már jó ideje komoly terveket szövöget a háttérben, ugyanis most elképesztő projektekben kapott szerepet.

Arról már mi is beszámoltunk, hogy Brendan Fraser lesz a főszereplője Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, A pankrátor, Fekete hattyú) legújabb Oscar-esélyes alkotásának, a The Whale-nek, ami egy betegesen elhízott apukáról fog szólni, aki újra fel szeretné venni a kapcsolatot a lányával – de most olyan munkát szerzett magának, ami miatt biztos, hogy rengetegen irigykednek rá Hollywoodban.

Brendan Fraser is szerepelni fog a legendás Martin Scorsese legújabb, Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) című bűnügyi drámájában, ráadásul olyan színészóriások mellett, mint például Leonardo DiCaprio vagy Robert De Niro – szóval ilyen impozáns társaságban végre igazán megmutathatja, hogy mit tud.

Az már csak hab a tortán, hogy a híresség a zseniális Palm Springs című időhurkos romantikus-vígjáték rendezőjének következő filmjében is látható lesz Josh Brolin, Peter Dinklage és Glenn Close oldalán, így bőven van miért várnunk Max Barbakow hamarosan érkező alkotását is – és ha minden jól megy, ezek után Brendan Fraser végre megkapja a neki járó elismerést, és összejön a nagy visszatérés.

Borítókép: Brendan Fraser / Profimedia