promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly veszélyben DiCaprio és Scorsese új filmje – kiszáll a legendás rendező?
Borítókép:  Leonardo DiCaprio / Angela Weiss / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy a járvány még Martin Scorsese munkájára is súlyos hatással van, ugyanis aggasztó dolgot árult el a Megfojtott virágok című alkotással kapcsolatban, ami Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével készül.

Az Oscar-díjas Martin Scorsese a világ egyik legismertebb és legkedveltebb rendezője, aki az utóbbi évtizedekben számtalan klasszikussal ajándékozta meg az igényes filmek kedvelőit. A közönség már nagyon várja a Megfojtott virágok (Killers of the Flower Moon) című következő alkotását, ami igaz történeten alapul, és az 1920-as években elkövetett rejtélyes indiángyilkosságokról szól.

Eddig úgy tűnt, hogy minden rendben van a projekttel kapcsolatban, hiszen az Apple-lel közösen belőtték 2021-re a bemutatót, ráadásul Leonardo DiCaprio és Robert De Niro is csatlakozott a stábhoz – de most Martin Scorsese elmondta, hogy a járvány és a karantén következtében teljesen elment a kedve, egyáltalán nincs ihlete, így nem biztos abban, hogy képes elkészíteni a művet.

Ez egészen meglepő, hiszen Martin Scorsese imádja a filmeket, és nem tud nélkülük élni, mivel szinte a vérében van a mozi. Persze az is lehet, hogy csak pillanatnyi rosszkedv fogta el, és emiatt tekintett ilyen negatívan a jövőre, ugyanis már több éve dolgozik a Megfojtott virágokon, így nem valószínű, hogy csak úgy hátat fordítana neki, főleg nem a célegyenesben – szóval jó eséllyel nem kell azért annyira aggódnunk, Scorsese összeszedi magát, és jövőre láthatjuk a fantasztikusnak ígérkező alkotást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás