promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengeteg sztár lesz Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence közös Netflix-filmjében
Borítókép:  Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence / AFP / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nagy dobás rendezője elképesztő szereplőgárdát hozott össze a Don't Look Up című világvégés komédiához, hiszen Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence mellett többek között Meryl Streep és Ariana Grande is feltűnik majd.

Adam McKay sokáig csak a Will Ferrell főszereplésével készült vígjátékairól volt ismert, mint például a Tesó-tusa vagy a Taplógáz, de 2015-ben tudatosan váltott egy nagyot, és megcsinálta A nagy dobás című „drámát”, amiért Oscar-díjjal jutalmazták. Most úgy tűnik, hogy megkapta élete eddigi legfontosabb projektjét, ugyanis olyan hírességeket sikerült megszereznie magának, hogy az valami elképesztő.

A Don't Look Up – vagyis szabad fordításban a Ne nézz fel – című vígjáték két csillagászról szól, akik próbálják közölni a világgal, hogy egy aszteroida hamarosan el fogja pusztítani a Földet. Elég érdekes gondolat, de valószínűleg nagyon ütős a forgatókönyv, hiszen Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Kid Cudi, Matthew Perry, Timothée Chalamet és még Ariana Grande is igent mondott a felkérésre.

Az még nem derült ki, hogy pontosan mikor érkezik az alkotás, de az biztos, hogy a Netflixen kerül bemutatásra, és már most a következő évek legjobban várt filmjéről van szó, mivel ilyen színészekkel egyszerűen nem lehet hibázni. Adam McKay egy nagyon tehetséges író/rendező, szóval jó kezekben van a dolog, így felkészülhetünk pár rá jellemző, elgondolkodtatóan vicces jelenetre, és persze a szokásos zsenialitásra.

Itt lehet megtekinteni a színészek lehengerlő listáját, ami szinte felér egy csodával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás