Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

II. Erzsébetről olyan videó került elő, amelytől azonnal felrobbant az internet

II. Erzsébetről olyan videó került elő, amelytől azonnal felrobbant az internet

Zene, Film & Kultúra

II. Erzsébetről olyan videó került elő, amelytől azonnal felrobbant az internet

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:18

Rövid idő alatt 2 millión pörgették meg a videót a TikTok-on. Pedig nem új felvételről van szó, hanem egy 2005-ös, hosszabb videóból kivágott jelenetről.

A brit Express számolt be róla, hogy a Tiktok-on szinte önálló életre kelt a napokban egy videó, amelyben II. Erzsébetnek egy egyszerű kérdést tesznek fel, a válasz is egyszerű lehetne, de a királynőtől szokatlan hangnemben érkezik. A TikTok-platform felhasználóit meglepte a lezser stílus, épp ezért elképesztően kedvelt lett a rövid kivágás.

Több user azt mondta, hogy alig tudta abbahagyni a nevetést, amikor először látták a videót.

A videón amúgy II. Erzsébet éppen Rolf Harris-szel beszélget, aki portrét fest róla, és közben kérdezgeti őfelségét, aki rendre válaszolgat is a művésznek. Az ominózus klipben a festőművész éppen azt kérdezi a brit uralkodótól, hogy törődik-e az öregedéssel, amelyre az uralkodó csak egy elnyújtott, vérlaza, nyugodt nemmel válaszol, így:

A felhasználók meglepettsége abból származik, hogy ritkán lehet ennyire fesztelenül látni őfelségét, sokan azt írják, hogy olyan, mintha egyetlen pillanatra kizökkent volna a tér és az idő, II. Erzsébet pedig elfelejtette volna, hogy ő az uralkodó.

Az efféle videók újra felfedezése amúgy mostanában nagyon jól jön a monarchiának, hiszen a királyi család körül rengeteg botrány kering, és még több lehet kibontakozóban, miután nemrégiben Harry herceg bejelentette, hogy könyvet ad majd ki, amelyben még több családi pletykáról lerántja majd a leplet.

A családról amúgy ezen kívül is rengeteg vicces videó található az interneten, amikor olyan szituációkba kerülnek, mint az átlgaemberek, íme az egyik legjobb válogatás:

Borítókép: Profimedia