promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szó szerint retteg Harry hercegtől a brit királyi család - erre készül II. Erzsébet halála után
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg végképp arra játszik, hogy az egész brit királyi családdal megutáltassa magát. Bejelentette ugyanis, hogy egy négy kötetes memoárt írt, amelyből egy csak a  királynő halála után jelenhet meg.

Nem túlzás kijelenteni, hogy a brit uralkodó család számára a legnagyobb fenyegetést nem más mint II. Erzsébet királynő unokája, Harry herceg jelenti, aki nemrégiben bejelentette, hogy 2022-ben publikálja a már lassan egy éve íródó könyvét. A memoriál természetesen tele lesz izgalmasabbnál izgalmasabb történetekkel az uralkodói házról, de Harry herceg vall majd élete fordulópontjairól, botrányairól, viselt dolgairól, konfliktusairól, illetve mindenről, ami Meghan Markle és közte van. 

A Daily Mail megtudta, hogy Harry nem egy, hanem összesen négy könyvet is ki fog adni a közeljövőben. Ebből kettő lesz a memoár-kötet, amelynek első része éppen akkor jelenik meg, amikor II. Erzsébet hatalmas ünnepségek főszereplője lesz ország-, birodalom-, és világszerte, hiszen uralkodásának 70. évfordulója köszönt majd be. A királynőt ugyanis 1952. február 6-án koronázták meg. 

A lap azonban úgy tudja, hogy a második rész csak a királynő halála után jelenhet meg. 

Sok pletyka felmerült ezzel kapcsolatban. Egyesek szerint Harry nem szeretné, ha nagymamája is látná, miket írt le a könyvben. Mások viszont úgy gondolják, hogy Harry számító módon úgy gondolja, hogy akkortájt lehet majd a legtöbb példányt eladni belőle, miután a királynő meghalt. 

Harry herceg a könyvekért 40 millió dollárt kap majd. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás