promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási örömhírt kaptak a hazai filmrajongók, legalább 70 oka van, hogy elmenj rá
Borítókép:  Cirko Film
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Díjnyertes filmekből rendez fesztivált a Cirko-Gejzír mozi július 22. és augusztus 25. között. Több mint hetven film, frissítő italok és nyári hangulat várja a közönséget az ötödik kerületi artmoziban már hagyománnyá vált nyári fesztiválon, ahol olyan közönségsikereket is újra levetítenek, mint például a Paterson, az Élősködők, vagy éppen a Sátántangó.

 

A Szánsájn 2021 fesztiválon a korábbi évek hagyományait felelevenítve hűsítő nyári italok kíséretében mozizhat a közönség. Több, mint három héten át a Cirko Film, a Magyarhangya, a Mozinet és a Vertigo Media elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik majd. Naponta mintegy három alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából.

[[cikk]]

Az előadások között lesznek európai és amerikai vígjátékok (Együtt megyünk, Lola és a fiúk, Férfiak fecskében, Szerelmes SMS, Palm Springs, Francis Ha), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások  (A legfehérebb nap, Lavina, Portré egy lángoló fiatal lányról, Bolti tolvajok, Nincs gonosz, Élősködők), történelmi és társadalmi drámák (Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy, Foxtrott, Mű szerző nélkül), illetve a Cirko közönségének legnagyobb kedvenceit (A vendégek, Paterson, Toni Erdmann, Könyvesbolt a tengerparton, Sátántangó) is újra meg lehet nézni.

A fesztivál vetítéseire a Cirko-Gejzír mozi normál jegyárain lehet jegyet váltani, illetve a Cirko-bérletek is érvényesek. Minden jegy mellé hűsítő italok járnak ajándékba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás