Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mi történt? Natalia Oreiro szinte sokkolta a világot az új kinézetével – fotó

Mi történt? Natalia Oreiro szinte sokkolta a világot az új kinézetével – fotó

Zene, Film & Kultúra

Mi történt? Natalia Oreiro szinte sokkolta a világot az új kinézetével – fotó

Zene, Film & Kultúra

Promotions 08:38

A Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro szinte felismerhetetlen lett egy sorozat kedvéért, amiben a legendás Evitát alakítja.

Egy életre beköltözött a magyar nézők szívébe Natalia Oreiro, akit leginkább a Vad angyal című sorozatból ismerhet a közönség, de persze még azon kívül is rengeteg alkotásban szerepelt nagy sikerrel az utóbbi években.

A világhírű színésznő éppen egy óriási dobásra készül, ugyanis egy igazán ismert embert fog eljátszani, ehhez pedig rendesen át kellett alakulnia.

Natalia Oreiro lesz a főszereplője a Santa Evita című minisorozatnak, amiben az egykori argentin elnök második feleségét, a sokak által kedvelt Eva Perónt, vagyis Evitát fogja alakítani – ezért kénytelen volt búcsút mondania a barna hajkoronájának, és a szerep kedvéért szőke frizurára váltott, ezzel pedig rendesen sokkolta rajongóit.

Evita életéről már készült egy nagyszabású film 1996-ban Madonna főszereplésével, de most egy 7 epizódból álló minisorozatban fognak megemlékezni az 1952-ben elhunyt ikonról.

Az elvileg még idén bemutatásra kerülő Santa Evitát éppen most forgatják Buenos Airesben, ráadásul külön érdekessége a projektnek, hogy Salma Hayek az egyik producere, szóval mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt.

Salma Hayek annyire büszke a produkcióra, hogy ő maga mutatta meg Natalia Oreiro meghökkentő átalakulását:

Borítókép: Natalia Oreiro / Profimedia