promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Natalia Oreiro szinte sokkolta a világot az új kinézetével – fotó
Borítókép:  Natalia Oreiro / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro szinte felismerhetetlen lett egy sorozat kedvéért, amiben a legendás Evitát alakítja.

Egy életre beköltözött a magyar nézők szívébe Natalia Oreiro, akit leginkább a Vad angyal című sorozatból ismerhet a közönség, de persze még azon kívül is rengeteg alkotásban szerepelt nagy sikerrel az utóbbi években.

A világhírű színésznő éppen egy óriási dobásra készül, ugyanis egy igazán ismert embert fog eljátszani, ehhez pedig rendesen át kellett alakulnia.

Natalia Oreiro lesz a főszereplője a Santa Evita című minisorozatnak, amiben az egykori argentin elnök második feleségét, a sokak által kedvelt Eva Perónt, vagyis Evitát fogja alakítani – ezért kénytelen volt búcsút mondania a barna hajkoronájának, és a szerep kedvéért szőke frizurára váltott, ezzel pedig rendesen sokkolta rajongóit.

Evita életéről már készült egy nagyszabású film 1996-ban Madonna főszereplésével, de most egy 7 epizódból álló minisorozatban fognak megemlékezni az 1952-ben elhunyt ikonról.

Az elvileg még idén bemutatásra kerülő Santa Evitát éppen most forgatják Buenos Airesben, ráadásul külön érdekessége a projektnek, hogy Salma Hayek az egyik producere, szóval mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt.

Salma Hayek annyire büszke a produkcióra, hogy ő maga mutatta meg Natalia Oreiro meghökkentő átalakulását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás