promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vad angyal még terhesen is vad: melltartóban táncikált Natalia Oreiro – videó
Borítókép:  Natalia Oreiro / ALBERTO PIZZOLI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rendesen meglepett mindenkit a Vad angyal sztárja, Natalia Oreiro, mikor megosztott egy olyan felvételt, amin elég lenge öltözékben, kilenc hónapos terhesen szexizik.

1998-ban mutatták be a Vad angyal című szappanoperát, ami később Magyarországon is hatalmas sikert aratott, a közönség pedig egy életre a szívébe zárta az alkotás imádni való főszereplőjét, akit Natalia Oreiro alakított. A híres színésznő nem olyan régen kezdett el megismerkedni az Instagram érdekes világával, és most úgy látszik, hogy szépen beletanult, ugyanis elég figyelemfelkeltő anyagot posztolt.

Natalia Oreiro kirakott egy körülbelül nyolc évvel ezelőtti videót, amin melltartóban, kilenc hónapos terhesen lejt csábító táncolt, mivel állítása szerint a babának éppen ehhez volt kedve.

Az biztos, hogy a világsztár egyáltalán nem szégyenlős, és ebből is kiderült, hogy ő nem egy tipikus insta-felhasználó, hiszen eddig láthattuk, ahogy egyszerűen csak porszívózik, szoptatja a gyermekét, vagy éppenséggel félmeztelenül pózol. A most feltöltött produkcióját pedig egyenesen imádják a rajongók, mivel látszik, hogy mennyire szeret élni, és milyen bohókásak vele a hétköznapok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás