promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz állampolgár akar lenni a Vad angyal, azaz Natalia Oreiro
Borítókép:  a Vad angyal, azaz Natalia Oreiro a 38. Moszkvai Nemzetközi Filmfesztiválon 2016-ban. Forrás: Sputnik via AFP/Evgenya Novozhenina.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Orosz állampolgárságért folyamodott Natalia Oreiro, uruguayi-argentin énekes- és színésznő – írja a TASZSZ.

Elhatározásáról Oreiro maga számolt be az orosz hírügynökségnek. Mint mondta, amikor a Buenos Aires-i orosz nagykövetségen a készülő látogatásával kapcsolatos formaságokat intézett, megkérdezték tőle, hogy nem akar-e orosz állampolgár lenni.

A színésznő igent mondott és, mint mondta, kitöltött „egy csomó papírt”.

Az ötlet egy tavalyi, népszerű orosz éjszakai tévéshow-ból származik, amelynek műsorvetője, Ivan Urgant „a legoroszabb külföldi színésznőnek” titulálta a színésznőt. Oreiro válaszul azt mondta, hogy Putyinnak (Oroszország elnökének) meg kellene adnia számára az orosz állampolgárságot.

A 43 éves, Uruguayban született színésznő Magyarországon is ismert, elsősorban a Vad angyal című tévésorozatból. A TASZSZ-nak azt mondta, hogy már az első látogatása során otthon érezte magát Oroszországban, ahol Nasa Natasa (A mi Natasánk) néven szervezett rajongótábora működik. Közölte, hogy hódolóitól eddig 15 szuvenír orosz útlevelet kapott ajándékba.

Vlagyimir Putyin két évtizedes elnöksége során több híresség is kapott orosz állampolgárságot. A legismertebb közülük talán Gérard Depardieu francia és Steven Segal amerikai színész – olvasható a távirati iroda összefoglalójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás