Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Brutálisan kegyetlen diktátornak tartja saját magát James Cameron, meg is bánta

Brutálisan kegyetlen diktátornak tartja saját magát James Cameron, meg is bánta

Zene, Film & Kultúra

Brutálisan kegyetlen diktátornak tartja saját magát James Cameron, meg is bánta

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:37

James Cameron, a filmtörténet számos klasszikusának rendezője, igazi maximalista hírében áll, aki gyakran ordibál a stábbal a forgatásokon, hogy biztosan megvalósítsa elképzeléseit. Úgy gondolja, ezen most változtatnia kell.

James Cameron igazi legendának számít a saját szakmájában, akinek a nevéhez olyan filmtörténeti klasszikusok kötődnek, mint a Terminátor-filmek, az Avatar, vagy a Titanic. Ugyanakkor igazi diktátorként dolgozik, aki akár attól sem tart, hogy összerúgja a port a vele dolgozó színészekkel, sőt, igazából nem is érdekli nagyon más véleménye. Mostanában viszont rájött eme nem túl pozitív tulajdonságára és saját érdekében is, az utóbbi években megpróbálta megtalálni a “benne élő Ron Howardot” - egészen pontosan így fogalmazott a legújabb MasterClass-videójában.

“Többet kellett volna figyelnem a színészeimre. Kevésbé autokratikus is lehettem volna. Odafigyelhettem volna, hogy az emberi interakciók fontosabbak legyenek a készülő filmnél.”

- vallotta be, azt hozzátéve, hogy amikor egyszer elment megnézni Ron Howard egy forgatását, leesett az álla amiatt, hogy a Howard mennyi időt foglalkozik azzal, hogy megdicsérje a stáb tagjait, vagy szimplán csak beszélgessen velük.

“A mai napig törekszem arra, hogy előhívjam a bennem élő Ron Howardot.”

- ismerte el.

Cameron már állítólag végre végzett a második Avatar-filmmel, ami jelen állás szerint 2022. december 16-án kerül majd a mozikba.

Borítókép: James Cameron/Profimedia