Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vin Diesel csúnyán elszólta magát: szerepelni fog az Avatar folytatásában?

Vin Diesel csúnyán elszólta magát: szerepelni fog az Avatar folytatásában?

Zene, Film & Kultúra

Vin Diesel csúnyán elszólta magát: szerepelni fog az Avatar folytatásában?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 15:15

Úgy tűnik, hogy Vin Diesel nem bírta tovább magában tartani, ugyanis szinte nyíltan kimondta, hogy benne lesz a James Cameron által rendezett Avatar következő részeiben.

2009-ben James Cameron hatalmasat robbantott az Avatar című látványfilmmel, ami szinte az összes rekordot megdöntötte, és hamar a világ legsikeresebb alkotása lett. A zseniális rendezőnek hatalmas tervei vannak Pandora lakóival, a Na'vikkal, ugyanis egyszerre négy folytatáson dolgozik, amik jelen állás szerint 2022-től kétévente érkeznek majd a mozikba – és most nagyon úgy néz ki, hogy egy igazi világsztár is csatlakozott a stábhoz.

Már egy ideje felmerült a pletyka, hogy a Halálos iramban-filmek főszereplője, Vin Diesel is szerepelni fog az Avatar következő részeiben, de természetesen nagy a titkolózás. Nemrég viszont egy riporter trükkösen rákérdezett nála arra, hogy forgatott-e már valamit James Cameronnal a várva várt folytatáshoz, mire ezt a választ kapta a látványosan zavarban lévő színésztől:

„Együtt töltöttünk egy kis időt, de nem forgattam még...”

A mondat végén lévő „még” rögtön meg is ragadta a kérdező fülét, és tovább erőltette a témát, aminek hatására sikerült kicsit megtörnie Vin Dieselt, aki hatalmas vigyorral az arcán elárulta, hogy imádja James Cameront, és valóban együtt fognak dolgozni.

Már csak az a kérdés, hogy az Avatar-filmeken, vagy valami egészen máson. Bárhogy is lesz, az biztos, hogy rengetegen lennének kíváncsiak a közös munkájukra, akármiről is van szó.

Itt lehet megtekinteni egy részletet az interjúból:

Borítókép: Profimedia / pngkit / Promotions.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria