promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet kegyetlen bosszút állt, szakértők szúrták ki a furcsa látványt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokasodnak a fájó gesztusok egymás felé.

Meghan Markle és Harry herceg úgy tűnik, örökre elvágta a szálakat, amelyek őket a brit királyi családhoz fűzték. Az ominózus Oprah-interjú csak a kezdet volt, amely elkezdte perzselgetni ezeket a kis fonalkákat, aztán sorra jöttek a szimbolikus és kevésbé szimbolikus gesztusok, amelyek csak távolabb lökték egymástól a családtagokat. 

Harry hercegnek apjával, Károllyal és testvérével, Vilmossal sem épp felhőtlen a kapcsolata. Sokan a nagyapa, Fülöp herceg váratlan halála után úgy gondolták, hogy a gyász talán közelebb hozhatja a családtagokat. A temetésen azonban már látni lehetett, hogy a viszály csillapíthatatlan, talán sosem bocsát meg egymásnak a két fél.

II. Erzsébet királynő pedig újabb szimbolikus gesztussal helyezte háttérbe a Harry-Megan párost a családban. 

Szakértők szúrták ki egy hivatalos képen, amikor II. Erzsébet az Egyesült királyság miniszterelnökével, Boris Johnson-nal találkozott, hogy a Buckhingham-palota egyik legfontosabb asztalán már nem szerepel rajta Sussex hercegnőjéről, azaz Meghan Markle-ről és Harry-ről készült fotó, pedig korábban ott volt.

A fotó messzebbre került a család többi tagjának fotójától, pedig 2019 júliusától sokáig ezen az asztalon volt kiállítva.

(via Express)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás