promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fülöp herceg még a temetésén is megtréfálta a családját
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A családból senki sem tudta, mivel készült Fülöp herceg a temetésére.

Április 17-én, szombaton kísérték el utolsó útjára a nemrég elhunyt Fülöp herceget, aki 73 évig élt boldog házasságban II. Erzsébettel. Az Edinburgh-i herceg híres volt arról, hogy mindenből viccet csinált, és szeretett tréfálkozni.

[[g]]

Most kiderült, hogy még a saját temetéséből is viccet csinált. Bár a herceg már évekkel a halála előtt pontosan meghagyta, hogy milyen legyen a temetése, voltak olyan részletek, amelyekbe még a családját sem avatta be.

Arról, hogy Fülöp herceg személyes fotósa, Arthur Edwards képeket fog készíteni a gyászoló családról a temetésen, csak a Buckingham-palota néhány illetékese tudott. Igaz, ebben még semmi vicces nincsen, na de Edwards nem jelenhetett csak úgy meg a temetésen; álcáznia kellett magát. A fotósnak egy kartonból készült oszlopban kellett bújkálnia, és egy keskeny nyíláson keresztül fotózta a családtagokat.

Így persze a Szent György-kápolna lépcsőjének tetején lévő hamis oszlopban senki sem vette észre Edwards-ot, a királyi család is utólag tudta meg, hogy mindenkit lefotózott a bejáratnál.

Feltevődhet a kérdés, hogy honnan jöhetett Fülöp hercegnek az ötlet, hogy így rejti el a fotósát a temetésén. Információk szerint madármegfigyelés közben jött az éca, ezért jó előre készíttetett egy hamis oszlopot, amiből norfolki birtokukon kémlelte a madarakat.

[[g2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás