Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gigászi bejelentést tett az RTL Klub, amivel megint tökön rúgta az TV2-t

Gigászi bejelentést tett az RTL Klub, amivel megint tökön rúgta az TV2-t

Zene, Film & Kultúra

Gigászi bejelentést tett az RTL Klub, amivel megint tökön rúgta az TV2-t

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:18

A nyár is az RTL Klubé lesz, ez már biztos. Ha a Mestercukrász is olyan nézettséggel fog futni, mint A Konyhafőnök, akkor a TV2 jogosan robbanhatnak fel a dühtől.

Június 28-tól lesz látható az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök-család legújabb tagja: a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök. A vadonatúj gasztroreality háziasszonya Liptai Claudia, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. 

A Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök az újhullámos, trendi cukrászat, a kreatív desszertkészítés világát mutatja be a nézőknek egy nem mindennapi verseny formájában.

A műsorban tehetséges hobbicukrászok, vagy éppen a sütés fortélyait már jól ismerők mérik össze tudásukat. Ahogy azt a nézők már A Konyhafőnökben is megszokhatták, a Mestercukrász adásaiban is két feladatban küzdenek meg a versenyzők a továbbjutásért.

A Mestercukrász - az édesszájú konyhafőnök versenynapjainak végén is lesz kieső, így a két elődöntős hét végén három-három versenyző jut tovább a döntő hétre, ahol aztán szintén minden nap távozik valaki. A Fináléban már csak a legjobb kettő küzd meg egymással: egyikőjük ötmillió forinttal és a Mestercukrász címmel lesz gazdagabb.

A Mestercukrász versenyzőinek munkáját háromtagú zsűri bírálja el. A műsorvezető Liptai Claudia, aki cukrász végzettsége révén szakmai szemmel is értékeli majd az alkotásokat. Ebben segítségére lesz Juhos József mestercukrász, aki az elmúlt években több híres cukrászda szakmai vezetőjeként, jelenleg pedig egy budapesti újhullámos cukrászda társtulajdonosaként dolgozik. A zsűri harmadik tagja Enzsöl Balázs, aki világutazó cukrászséfként számos hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig.

A Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök június 28-tól minden hétköznap 20 órától lesz látható az RTL Klubon.

Borítókép: RTL Klub