promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon a Mestercukrász fel tudja venni a versenyt A Konyhafőnökkel? – előzetes
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub leleplezte, hogy Liptai Claudia mellett ki lesz a zsűri, és előzetest is kapott a műsor.

A Konyhafőnök őrülten nagy nézettséget generál az RTL Klubnak, és Fördős Zé, Rácz Jenő, illetve Sárközi Ákos mindent elkövetnek, hogy a legtöbbet hozzák ki a szériából. A csatorna igyekszik meglovagolni a hullámokat, és a gasztro-reality mintájára indít egy új műsort Mestercukrász címmel.

Az nem újdonság a televízióban, hogy a sütemények kerülnek előtérbe, mert a Viasat 3 már belevágott ebbe az „Ide süss!” című sorozattal, ami gyakorlatilag a Sütimestert (The Great British Bake Off ) másolta. A nézettség biztosan nagyobb lesz az RTL miatt, de meglátjuk, hogy az amatőr cukrászverseny lehet-e olyan népszerű, mint A Konyhafőnök.

A Konyhafőnöknek nyolcadik szezonja nemsokára véget ér a tévében, és pénteken kiderül, hogy kék, vagy piros kötényes emelheti magasba a trófeát, valamint zsebelheti be a 10 millió forintot.

Az RTL közben közben elkezdte népszerűsíteni a Mestercukrászt, aminek már eddig is tudtuk, hogy Liptai Claudia lesz a házigazdája, míg a zsűriben Juhos József mestercukrász, valamint Enzsöl Balázs cukrászséf foglal majd helyet.

Az előzetesben találkozhatunk a díszlettel, ami nagyon színes lesz, de első ránézésre ez a műsorra nem mondható el. Kicsit sótlannak tűnik az egész, vagy mondhatjuk úgy is, talán nem lesz elég édes a nézőknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás