promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme a Netflixen tér vissza egy jó kis akció-vígjátékban – előzetes
Borítókép:  Jean-Claude Van Damme / Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nyár egyik legnagyobb dobásának ígérkezik a Jean-Claude Van Damme főszereplésével érkező Az utolsó titkos ügynök, ami egyenesen a Netflixre jön.

A '80-as, '90-es évek egyik legkeményebb mozihőse, Jean-Claude Van Damme végre úgy néz ki, hogy visszatér a normálisabb filmekhez, ugyanis ő kapta meg a főszerepet a Netflix legújabb akció-vígjátékában, ami könnyen lehet, hogy a következő hónapok egyik legkellemesebb meglepetése lesz – és nem csupán a színész rajongói fogják élvezni.

Az utolsó titkos ügynök című alkotásban egy 25 éve eltűnt, vérprofi titkos ügynök (Jean-Claude Van Damme) kénytelen újra akcióba lépni, miután hatalmas bajba keveredik a fia, és muszáj megmentenie őt – de persze közben vadul spárgázik, és pörgőrúgással intézi el a rosszfiúkat, ráadásul pár kellemes kis poén is eldurran.

A David Charhon (A külváros mélyén) által rendezett film igaz, hogy az előzetes alapján nem tűnik egy nagyköltségvetésű hollywoodi szuperprodukciónak, de Jean-Claude Van Damme miatt mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, hiszen végre ismét elemében van, ráadásul még gyönyörű, hosszú hajjal is láthatjuk majd a július 30-án érkező műben.

Itt lehet megtekinteni Az utolsó titkos ügynök magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás