promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme agyonverte az egész családját, még a kutyát sem kímélte – poénvideó
Borítókép:  Jean-Claude Van Damme / youtube.com/Jean-Claude Van Damme (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy elég vicces videót hozott össze a fiai segítségével Jean-Claude Van Damme, ugyanis kiderült, hogy milyen pusztítást végezne, ha mindig VR szemüveg lenne rajta.

A Tökéletes katona és a Véres játék még most is izmos sztárja, Jean-Claude Van Damme mindig tudja, hogy mivel lehet szórakoztatni az évtizedek óta hűséges rajongóit, hiszen múltkor azzal babonázta meg a nézőket, hogy francia popzenére táncikált egy parkolóban, most pedig összerántotta az egész családját, hogy hozzon nekünk egy kegyetlen, erőszakos, és hihetetlenül vicces kis alkotást.

Van Damme két fia, Kris és Nic elindítottak Damme Bros. néven egy YouTube-csatornát, ahová poénvideókat töltenek fel, a legújabb munkájuk pedig arról szól, hogy megmutatják édesapjuknak a virtuális valóság izgalmait egy VR szemüveggel – de végül szó szerint visszaüt a dolog, ugyanis a színész nem veszi észre, hogy tényleg elkezdi agyonverni az egész családot, ráadásul még a cuki kutyusának is ellátja a baját.

Jó látni, hogy az akcióhős egyáltalán nem veszi komolyan magát, és mindenki benne volt egy kis mókázásban, így gyönyörű lánya, Bianca is megkapja a magáét, illetve élete szerelme, Gladys is feltűnik a VR VAN DAMME címre keresztelt videóban, ami még egy gonosz csavarral is rendelkezik, csak hogy teljes legyen az élmény.

Itt lehet megtekinteni a Van Damme-család hülyülését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás