promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme megható videóban köszönte meg a rajongók támogatását
Borítókép:  Jean-Claude Van Damme / Martin BUREAU / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég lett 60 éves Jean-Claude Van Damme, aki most szívét kiöntve hálálkodott mindenkinek, akik a jó, és rossz időszakában is kitartottak mellette.

Október 18-án ünnepelte 60. születésnapját a Tökéletes katona, a Véres játék és még rengeteg akciófilm sztárja, Jean-Claude Van Damme, aki különleges ajándékot kapott rajongóitól, hiszen készítettek számára egy olyan videót, ahol többen is elmesélik, hogy az utóbbi évtizedekben mennyit segített nekik az egykor drogproblémákkal küzdő színész, és milyen pozitív hatással volt életükre, egészségükre.

Most Van Damme is reagált a rengeteg kedvességre, szülinapi köszöntésre, ráadásul a tőle megszokott hálával és őszinteséggel, hiszen hűséges követői tényleg mindig mellette álltak, nézték filmjeit, megfogadták életmód tanácsait, vagy éppenséggel vele együtt edzettek.

„Üdvözlöm világszerte az összes rajongómat! Maradjatok erősek és egészségesek. Köszönöm mindenkinek, a rajongóimnak, hogy éveken át kitartottatok mellettem. Nélkületek nem lennék ma itt. Szeretnék mindenért köszönetet mondani, mindazért, amit értem tettetek, és hogy követtetek fent is, és lent is. Köszönöm! Bárcsak mindannyiótokkal tudnék találkozni, és egyesével kezet fogni. Bár jó sok időt venne igénybe, de értitek, hogy miről beszélek. Mindannyian egyek vagyunk, és ez a lényeg. Rengeteg szeretet, barátság és tisztelet. Köszönöm”

– mondta JCVD egy most közzétett felvételen, amit kifejezetten a rajongóinak szánt.

Ebből is látszik, hogy a népszerű híresség tényleg nagyon bensőséges kapcsolatot ápol az emberekkel, és megérintette őt a sok szeretet, amit eddig kapott. Egy időben tényleg nagy szüksége volt erre, hiszen a 90-es években eléggé széthullott az élete egy vad románc miatt, ami a függőségéhez is vezetett. De szerencsére ma már jól van, legyőzte a démonokat, és boldog családi életet él, miközben folyamatosan gyártja a filmeket, és még edzésterveket is megoszt velünk.

Itt lehet megtekinteni Van Damme videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás