promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, miről fog szólni a Sonic, a sündisznó 2. része
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az élőszereplős fim 2. része a videojáték 2. és 3. részét fogja alapul venni.

A Sega által kiadott népszerű videojáték-franchise, a Sonic the Hedgehog alapján készült Sonic, a sündisznó című film a 2020-as év egyik meglepetése volt. Az előzetsek ugyan nem sok jót ígértek, ehhez képest kellemes csalódást okozott mind a rajongóknak, mind a kritikusoknak.

Engem is meglepett az az alázat, amivel az alapanyaghoz nyúltak a készítők, és nem gondoltam volna, hogy Jim Carrey is ebben a filmben fogja újra elővenni régi önmagát, amit utoljára a Dumb és Dumberben és A maszkban láttam tőle.

A film akkora siker lett, hogy azonnal zöld utat adtak a folytatásnak, aminek egyébként már az első film stáblistás jelenetében meg is ágyaztak azzal, hogy behozták a videojátékok másik nagy kedvencét, Tails-t.

Mind ez idáig nem sok mindent lehetett tudni a Sonic 2. részéről, de most nyilvánosságra került a történet rövid leírása, ami bizony sok jót ígér.

Miután letelepedett Green Hills-ben, Sonic úgy érzi, készen áll egy kicsit nagyobb szabadságra, ezért Tom és Maddie beleegyeznek, hogy amíg ők vakációznak, Sonic egyedül maradjon otthon. Ám azzal egyikük sem számolt, hogy Dr. Robotnyik visszatér, méghozzá nem egyedül, hanem Knucklesszel, akivel meg akarják találni az egyik Emeráldot, hogy Robotnyik azzal egész civilizációkat építsen és pusztítson el. Mikor tudomást szerez a gonosz tervéről, Sonic és Tails is útra kelnek, hogy még Robotnyik előtt találják meg az Emeráldot.

Nyilván sokaknak tűnt fel, hogy a Sonic-csapat egyik alaptagja, Knuckles a gonosz Dr. Robotnyik oldalán fog állni, de biztosak lehetünk benne, hogy ez csak kezdetben lesz így. Hiszen akik ismerik a videojátékokat, ráismerhettek a Sonic the Hedgehog játék 2. és 3. részének történetére, amiben

Sonic és Tails meg akarják akadályozni, hogy Dr. Robotnyik összegyűjtse a hét Káosz Emeráldot (vagy Káosz Smaragd), amelyekkel a Haláltojás nevű űrállomást akarja megépíteni. Persze Robotnyik sem könnyíti meg a hősök dolgát, hiszen egy hazugsággal maga mellé állítja Knuckles-t, aki így azt hitte, hogy Sonic és Tails megpróbálják ellopni a Master Emeráldot és Dr. Robotnik megpróbálja megvédeni azt. Miután aztán szembesítik Robotnyik gonosz tervével, Knuckles összeáll Sonic-kal és Tails-szel, hogy együttes erővel vegyék fel a harcot.

A Sonic 2. része 2022. április 8-án debütál a mozikban. A filmet az előző részt is jegyző Jeff Fowler rendezi, a főszerepeket pedig Jim Carrey, James Marsden és Ben Schwartz játsszák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás