promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: jön a Sonic folytatása
Borítókép:  Sonic, a sündisznó / Paramount Pictures - Sega - Orig / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon örülhetnek a SEGA-játékokból ismert Sonic rajongói, hiszen bejelentették, hogy érkezik az idén bemutatott, Jim Carrey főszereplésével készült film folytatása.

Február 13-án gurult be a hazai mozikba a Sonic, a sündisznó című látványos, családi kalandfilm, amiben megismerhettük a szupergyors, kék rágcsáló mókás életét. Az alkotásban Jim Carrey alakította a főgonoszt, és zseniális volt benne, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy rengeteg pénzt gyűjtsön össze a mű a mozikban. Konkrétan világszerte több mint 306 millió dollár jutott a készítők zsebébe, ami hatalmas sikernek számít.

A közönség is nagyon élvezte Sonic első nagyjátékfilmjét, hiszen vicces, és nagyon szórakoztató volt. Mivel már az alkotás végén is jelezték, hogy simán van lehetőség egy folytatásra, a rajongók egyből elkezdtek izgulni, hogy vajon láthatjuk-e újra Sonic-ot. A MovieWeb információi viszont most mindenkit meg fognak nyugtatni.

Már hivatalos, hogy dolgoznak a Sonic folytatásán, ráadásul a készítők is ugyanazok lesznek.

Ez azt jelenti, hogy a rendező, Jeff Fowler, illetve az írók, Pat Casey és Josh Miller is visszatérnek, ami nagyon jó hír, hiszen már az első részben is tökéletesen eltalálták a közönség igényeit. Jim Carrey szereplése még nem biztos, de több interjúban is jelezte, hogy szívesen lenne újra Dr. Robotnik, hiszen rengeteg potenciál van a karakterben, amit még nem tudott teljesen átadni.

Az eddigiek alapján bízhatunk a Sonic folytatásában, aminek még nem derült ki a bemutatója, de Hollywoodot ismerve két-három éven belül már láthatjuk is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás