promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jim Carrey óriási örömöt okozott egy stábtagnak a Sonic 2 forgatásán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már ezerrel forgatják a Sonic folytatását, Jim Carrey pedig úgy gondolta, hogy a szokásos hülyéskedés mellett egy kis tombolával dobja fel a stáb hangulatát.

Tavaly mutatták be a Sonic, a sündisznó című filmet, ami hatalmas siker lett, és ez egyebek között Jim Carrey lehengerlő alakításának is köszönhető, ugyanis ő volt az alkotás főgonosza, és egyenesen lubickolt a szerepében. A stúdió természetesen egyből berendelte a folytatást, amit már el is kezdtek forgatni, a világsztár pedig különleges dologgal lepte meg a stábot.

Jim Carrey a 2022. április 8-án érkező Sonic 2 forgatásán indított egy tombolát, aminek a főnyereménye egy vadiúj Chevy Blazer RS volt, ami 40.000 dollárt, azaz nagyjából 11,8 millió forintot ér – ezzel akarta kifejezni háláját, amiért ilyen sokat dolgoznak a stábtagok a mókásnak ígérkező filmen.

A szerencsés nyertes végül egy kamera- és állvány segéd volt, aki valószínűleg nagyon örült az ajándék autónak, hiszen nem elég, hogy egy nagyértékű fődíjjal gazdagodott, de azt ráadásul egyenesen Jim Carrey-től kapta, szóval életre szóló élménnyel távozhatott.

A többiek számára pedig továbbra is a komikus folyamatos hülyéskedése a jutalom, ami sok szempontból talán még értékesebb is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás