promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jim Carrey bevallotta, hogy melyik híres színésznő volt élete szerelme
Borítókép:  Jim Carrey / Robyn Beck / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű komikus, Jim Carrey komoly dolgokról beszélt egy interjúban, így például az is kiderült, hogy egy kétszeres Oscar-díjas sztár rabolta el örökre a szívét.

A napokban jelent meg Jim Carrey önéletrajzi ihletésű könyve, amiben vegyíti a valóságot és a fantáziát, ezek alapján pedig pontosan olyan érdekes a végeredmény, mint amilyen ő maga. A Memoirs and Misinformation című alkotással kapcsolatban adott interjút a legendás rádiósnak, Howard Sternnek, ahol szóba kerültek az érzelmek is, és kiderült, hogy a színész 20 éve ugyanazt a nőt szereti.

Jim Carrey elárulta, hogy igaz, amit a könyvében írt, és Renée Zellweger élete szerelme.

A DailyMail cikke alapján a Bridget Jonesként ismert színésznővel az Én és én meg az Irén című fergeteges vígjáték forgatásán ismerkedtek meg, és egy évig jártak publikusan, egészen a 2000-ben bekövetkezett szakításukig. Néha azért összefutnak, sőt, közös baráti társaságuk és üzleti érdekeltségük is van, de már elsodorta őket az élet.

Ez persze nem tartja vissza Jim Carreyt attól, hogy két évtizeddel később megossza a világgal az iránta táplált érzelmeit, hiszen a humorista rendkívüli embernek tartja Renée Zellwegert, akinek még mindig különleges helye van a szívében, de a múlttal kapcsolatban szerencsére nincs benne megbánás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás