Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy bejelentést tett Majka, ennek sokan fognak örülni

Nagy bejelentést tett Majka, ennek sokan fognak örülni

Zene, Film & Kultúra

Nagy bejelentést tett Majka, ennek sokan fognak örülni

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 18:18

Majka nagyon feltüzelte a rajongókat, ugyanis bejelentette, hogy közös dalon dolgozik az ország egyik kedvenc énekesnőjével.

Majoros Péter, azaz Majka mostanában többször is balhéba keveredett, ugyanis kiállt Schobert Norbi mellett a „csimpánzcsöcs”-botrányban; majd igazi „gyűlöletcunami” zúdult rá, amiért közös képen szerepelt egy ismert politikussal; illetve az RTL Klubbal is volt egy komoly félreértése. Ettől függetlenül sikert sikerre halmoz, hiszen nemrég megjelent a legújabb zenéje Curtisszel, és még a Sztárban sztár leszek! című műsor következő évadában is ő lesz az egyik zsűritag.

Majka ismét nagy dologra készül, ugyanis most bejelentette, hogy együtt fog dolgozni sokak kedvenc énekesnőjével, ráadásul már fel is vették a közös szerzeményt, és nemsokára a klip is elkészül hozzá.

„Hamarosan érkezik egy közös dal Agárdi Szilviával!! Örömmel mondtam igent a csupaszív, mindig mosolygós Szilvi felkérésére. A dalt felvettük, jövő héten pedig a klipet is leforgatjuk”

– árulta el Majka.

Agárdi Szilvia nemrég a Vodafone egyik reklámjában szerepelt, ahol fel is csendült a „Hajnali fény” című dal pár sora, most pedig egy régi vágya vált valóra, hogy Majkával közösen csinálhatja meg a zenét. Természetesen a rajongók is nagyon várják már, hogy hallhassák a slágergyanús nótát, ami valószínűleg heteken belül megjelenik.

Itt lehet megtekinteni Majka bejelentését:

Itt pedig Agárdi Szilvia Vodafone reklámja látható:

Borítókép: Majka / Profimedia