Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagy bejelentésre készül az RTL Klub

Nagy bejelentésre készül az RTL Klub

Zene, Film & Kultúra

Nagy bejelentésre készül az RTL Klub

Zene, Film & Kultúra

Promotions 18:18

Nagyon úgy néz ki, hogy két nap múlva hatalmas bejelentést tesz az RTL Klub  ez derül ki legalábbis az X-Faktor Instagram oldalán megosztott képéből. 

Hamarosan folytatódik az RTL Klub képernyőjén az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor.

Vasárnap délután a műsor Instagram oldalára egy igencsak rejtélyes kép került ki. A csatorna több meglepetést is tartogat a jubileumi évadra, két nap múlva pedig nagy bejelentés várható. 

Nemsokára tehát bővebb információkat is megtudhatunk az egyik legnépszerűbb énekes tehetségkutatóról. 

Felröppent a pletyka, miszerint Puskás Peti nélkül folytatódik a műsor. Korábban a Promotions megírta, hogy úgy tűnik, az énekes 4 sikeres évad után kiszáll az X-Faktorból, de az is lehet, hogy szerelme, Dallos Bogi sem marad a mentori székben, akivel pont a 2019-es évad alatt találtak egymásra. Találgatások szerint Istenes Bence és Csobot Adél kerül a sztárpár helyére. 

Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz:

Az már korábban kiderült, hogy a műsorvezető személye is megváltozik. Az eddigi háziasszony, Kiss Ramóna ugyanis tavaly ősszel átpártolt a TV2-höz, így ezen a poszton is csere történik. Eddig nem közölte az RTL Klub, de valószínűleg már megtalálták Rami utódját.

Nem csodálkoznánk rajta, ha a csatorna ismét meghúzná a váratlant, és olyan személyt hoznának a képernyőre, akire is nem számítanánk. 

A Való Világból ismert VV Moh például biztosan örülne a felkérésnek. Korábban már írtunk arról, hogy a VV sztár többször hangoztatta a Villában, hogy szívesen elvezetné az X-Faktort. Ebben a cikkünkben megnézheted, mennyire komolyak a szándékai:

Kiváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokkal fog minket meglepni az X-Faktor tizedik évada. Két nap múlva kiderül!

Borítókép: RTL Klub