promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Moh lesz az X-Faktor új műsorvezetője?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ugyan Lékai-Kiss Ramóna utódja még nincs meg az X-Faktorban, de az elég meredek lenne az RTL Klubtól, ha VV Moh-ot tenné meg műsorvezetőnek.

VV Moh már többször hangoztatta a Villában, hogy szívesen elvezetné az X-Faktort. Persze erre semmi esélye, hiszen nincs semmilyen műsorvezetői tapasztalata, márpedig egy olyan nagyszabású showműsorban, mint az X-Faktor, nem elegendő, ha valaki csak jól mutat a képen.

Mivel Lékai-Kiss Ramóna már egy ideje a TV2-höz szerződött át, nagy kérdés, hogy ki veszi át a helyét a tehetségkutatóban. Mindenesetre jelentkező lenne, VV Moh a ValóVilág 10 legutóbbi adásában is szóba hozta, hogy szívesen vezetné a műsort.

„Én a kinti életben mindenféleképpen kamera előtt szeretnék dolgozni, valami olyat, ahol szabadon beszélhetek, hülyéskedhetek, például egy X-Faktort szívesen elvezetnék”

– fogalmaz a videóban VV Moh.

Persze ennyi erővel a mentorok közé beültethetnék akkor VV Virágot és VV Danit is, mivel a legújabb híresztelések szerint Dallos Bogi és Puskás Peti eddig tisztázatlan okok miatt nem tér vissza az új évadra. Remélhetőleg egyikre sem fog sor kerülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás