promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszólalt Lékai-Kiss Ramóna, ezért ment át az RTL Klubtól a TV2-höz
Borítókép:  Kiss Ramóna instagram oldala
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy port kavart, hogy Lékai-Kiss Ramóna az egyik legismertebb televíziós műsorvezető 17 után váltott csatornát, és azt RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Az érintett most maga beszélt arról, mi áll a váltás hátterében.

Amint azt az elsők között megírtuk, Lékai-Kiss Ramóna az egyik legismertebb televíziós műsorvezető 17 után váltott csatornát, és azt RTL Klubtól a TV2-höz igazolt, hogy az ősz legnagyobb szabású showműsorában, a Dancing with the Stars-ban debütáljon. A korábban a Barátok Köztben évekig szereplő színésznő közösségi média felületén kapott hideget-meleget.

A Blikk által megszerzett információk szerint Lékai-Kiss Ramóna az RTL Klubnál tapasztalt mellőzöttség miatt döntött a váltás mellett. 

„Senki nem értette a csatornánál, hogy miért nem használják Lékai-Kis Ramónát, például miért nem őt ültették be az Álarcos énekes zsűrijébe, ha már egy nőt választottak új tagnak. Helyette leigazolták Hargitai Beát. Rami az RTL-ben csak akkor kapott pénzt, ha képernyőre került. A Reggeliben úgy 200-250 ezer forintot kereshetett adásonként, így az elmaradt X-Faktor komoly anyagi veszteséget jelentett számára. A TV2 azonban csatornaszerződést kötött vele, amely jóval magasabb fizetést is jelenthet” – árulta a Blikknek egy, a helyzetet jól ismerő bennfentes.

A Blikknek maga az érintett is megszólalt. Lékai-Kiss Ramóna részben megerősítette azt, hogy ő ugyan szeretett volna dolgozni, de az RTL-nél nem igazán volt olyan műsor, amiben tudott volna

„A tenni akarás és a dolgozni vágyás győzedelmeskedett, illetve az, hogy a TV2 programigazgatója, Fischer Gábor egy olyan ajánlattal keresett meg, amely visszautasíthatatlan volt, és a karrieremben is egy hatalmas lépés” – emelte ki Ramóna.

Az elmúlt években több olyan személy (Friderikusz Sándor, Liptai Claudia, Majka) is volt, akinek csatornaváltását nagy felhajtás kísérte. Közülül Ördög Nóra volt az, aki a Blikken keresztül üzent Kiss Ramónának.

„Azt üzenem neki, Rami, most légy erős! Ez egy kegyetlen dolog, én is nagyon élesen szembesültem azzal, hogy mennyire megítéltetik az ember egy olyan hétköznapi döntés miatt, amely egy banki dolgozó vagy egy pénztáros esetében természetes, mármint hogy munkahelyet vált. Én azt tanácsolom neki, hogy legyen erős és függetlenítse ettől magát, neki nem kell rosszul éreznie magát. Ő hozott egy döntést, hogy ennek mi a háttere, az csak rá tartozik, és én örülök, hogy itt van velünk” – mondta a TV2-höz hat éve átigazoló Ördög Nóra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás