promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 szenved, közben az RTL csak jókat kacag
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Magyarország toronymagasan vitte az egész hetet, az Álarcos énekes és A Konyhafőnök sokkal több nézőt vonzott, mint a TV2 műsorai.

Továbbra is örülhet a nézettségi adatoknak az RTL Magyarország. Hétköznapokon A Konyhafőnök lefőzhetetlen, a gasztro reality csúcsokat dönt közönségarányával, a kiemelt kereskedelmi célcsoportban Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé 20,6 SHR százalékot hoznak, míg a Love Bistro 7 SHR százalékot ért el.

A szombat A mi kis falunk töretlen népszerűségét igazolja. A dupla ismétléseket választja a nézők döntő többsége a TV2 műsorai helyett (RTL Klub 15,4 SHR százalék kontra TV2 8,5 SHR százalék), persze felkötheti az RTL Klub a nadrágját, ha elstartol a Dancing with the Stars, amelynek résztvevőit az előző heti Sztárban sztár-ban jelentették be.

A vasárnap egyértelműen az Álarcos énekesé volt. A világ legőrültebb és legrejtélyesebb showműsorát a 18-49-es korosztályú tévénézők 20,8 SHR százaléka követte, ezzel magasan verte a TV2 showműsorát, a Sztárban sztár-t, melynek teljesítménye csupán 16,6 SHR százalék.

A héten a Híradó és a Fókusz is rendre maga mögé utasította versenytársát: az RTL Klub Híradója 17,3 SHR százalék, míg a konkrurens hírműsora (Tények) 13,9 SHR százalék, illetve a Fókusz 15,6 SHR százalék, versenytársa pedig 12,1 SHR százalék. 

A csatorna nem csak főműsoridőben, hanem egész napot tekintve is az élen van (RTL Klub 10,3 SHR százalék kontra TV2 8,1 SHR százalék). A kevesebb, 7 csatornából álló kábelportfóliónkat is többen nézték az elmúlt héten, mint a TV2 Csoport több, 13 csatornából álló flottáját. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Film+ csatorna 4,3 SHR százalékkal (versenytársa a Mozi+ mindössze 3,6 SHR százalékon áll).

Az RTL Klubon ezen a héten a Konyhafőnök döntő hete, A mi kis falunk új évada, valamint az Álarcos énekes harmadik, vendégnyomozóval, Nagy Ervinnel kiegészült adása kerül képernyőre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás