promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish-t egy kígyó fojtogatja, ő pedig élvezi – videó
Borítókép:  youtube.com/Billie Eilish (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Billie Eilish legújabb zenéje, a „Your Power”, amihez elég érdekes klipet készített az énekesnő, ugyanis egy kígyó fojtogatja benne.

A mindössze 19 éves Billie Eilish nemrég szinte sokkolta a rajongókat, mikor leváltotta az ikonikus zöld-fekete frizuráját, és szőke ciklonként folytatta tovább az életét. A stílusváltás nagyon bejött neki, ugyanis nem elég, hogy a közönség szinte megőrült az új kinézetéért, de még jóval érettebbnek is tűnik tőle – ezt pedig nagyon jól jött a most megjelent klipjénél.

„Ez az egyik kedvenc dalom, amit valaha írtam. Most, hogy kiraktam, nagyon sebezhetőnek érzem magam, mert igazán közel áll a szívemhez. Olyan különböző szituációkról szól, amiknek mind vagy szemtanúi voltunk, vagy megtapasztaltuk őket. Remélem, hogy változást fog ösztönözni. Próbálj meg nem visszaélni a hatalmaddal”

– írta Billie Eilish a „Your Power” című dalához.

A szerzemény nagyon kellemes és gyönyörű lett, Billie Eilish hangja is remekül szól. Természetesen most is egy kifejezetten különleges videót készített hozzá a világsztár, amiben szép lassan a nyaka köré tekeredik egy hatalmas kígyó, de úgy látszik, hogy őt ez cseppet sem zavarja, sőt, még élvezi is.

Itt lehet megtekinteni a „Your Power” klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás