promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish mindenkit sokkolt az új kinézetével, amivel 6 perc alatt rekordot döntött – fotó
Borítókép:  Billie Eilish / Tolga AKMEN / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindössze hat perc kellett ahhoz, hogy Billie Eilish új haja rekordot döntsön, ráadásul közben szinte sokkot kaptak a rajongók.

A már-már ikonikusnak számító zöld-fekete frizurával rendelkező Billie Eilish az idei Grammy-gálán két díjjal gazdagodhatott, szóval úgy néz ki, hogy 2021 is az ő éve lesz. Folyamatosan különleges, izgalmas projektekkel lepi meg hűséges rajongóit, most pedig olyat tett, ami rögtön hatalmas port kavart, de a visszajelzések alapján igazán megérte bátornak lennie.

Billie Eilish stílust váltott, és teljesen szőkére festette a haját, ez pedig annyira nagy hatással volt az emberekre, hogy az Instagramon mindössze hat perc alatt 1 millióan kedvelték a fotóját, ezzel pedig állítólag rekordot döntött, hiszen még egyetlen posztnak sem sikerült ilyen gyorsan átlépnie ezt az álomhatárt.

Elképesztően sok dicsérő komment érkezett a hatalmasat robbanó képhez, hiszen a közönséget teljesen letaglózta ez az új kinézet, ami mellesleg remekül áll neki. Billie Eilish amúgy alapból is szőke, szóval őt nem valószínű, hogy túlzottan szíven ütötte a dolog, pedig az utóbbi időszakban szinte eggyé vált a zöld-fekete hajával – így azért valamilyen szinten érthető, ha egyeseket egyenesen sokkolt a váltás.

Itt lehet megnézni a szőke Billie Eilish-t:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás