Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jön a Halálos iramban: Hobbs és Shaw folytatása

Jön a Halálos iramban: Hobbs és Shaw folytatása

Zene, Film & Kultúra

Jön a Halálos iramban: Hobbs és Shaw folytatása

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:09

Végre kiderült, hogy már ezerrel dolgoznak a Halálos iramban: Hobbs és Shaw második részén, amiben ismét egymásnak feszül Dwayne Johnson és Jason Statham.

2019-ben mutatták be a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című agyatlan, látványos, elképesztően szórakoztató akciófilmet, amiben összeeresztették a Halálos iramban-széria két talán legtökösebb karakterét, akiket Dwayne Johnson és Jason Statham testesített meg. Az alkotás rengeteg pénzt hozott, ráadásul a közönségnek is nagyon bejött, így most a producer, Hiram Garcia igazán remek hírt hozott a rajongóknak.

A producer szerint a Halálos iramban: Hobbs és Shaw sikere bebizonyította, hogy az embereket érdekli ez a két figura, így elárulta, hogy már nagyban dolgoznak a folytatáson, aminek a története hatalmas és szórakoztató lesz – ezek alapján pedig pontosan tudják, hogy mi kell nekünk.

Hiram Garcia arról is beszélt, hogy hiába ér véget hamarosan a fő Halálos iramban-széria, felkészülhetünk egyéb spinoffokra is. Amíg a rajongók kíváncsiak ezekre a filmekre, nagyjából a végtelenségig tudják bővíteni a különböző karakterekkel és mellékszálakkal az univerzumukat, szóval nem kell aggódni: aki szereti az egyszerű, vicces, izgalmas látványfilmeket szép kocsikkal és színészekkel, az még jó ideig élvezheti a Halálos iramban világát.

Borítókép: Dwayne Johnson és Jason Statham a Halálos iramban: Hobbs és Shaw című filmben / Universal Pictures / Collection ChristopheL via AFP