promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel elárulta, hogy mikor ér véget a Halálos iramban-széria
Borítókép:  Vin Diesel / via ign.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor azt hinnénk, hogy 2020 már nem lehet rosszabb, akkor jön Vin Diesel, hogy elmondja, már nem sokáig élvezhetjük az agyatlanul szórakoztató Halálos iramban-filmeket.

2001-ben még nem hitték az emberek, hogy a Vin Diesel és Paul Walker főszereplésével készült, gyors kocsikat és szexi csajokat felvonultató Halálos iramban című film pár év múlva minden idők egyik legsikeresebb sorozatává növi ki magát, amit emberek milliói várnak világszerte. A koronavírus-járvány sajnos bekavart, ezért kicsit eltolták a kilencedik kaland bemutatóját, de ennél van most egy rosszabb hírünk is.

Kiderült, hogy Vin Diesel a tizedik résszel le akarja zárni a Halálos iramban-szériát, ráadásul úgy, hogy két filmre bontaná, szóval még összesen három alkotással kedveskedne a rajongóknak, amiket természetesen a veteránnak számító Justin Lin rendezne.

Ennek biztos, hogy sokan nem örülnek, hiszen akármennyire is tele vannak baromságokkal ezek a művek, mindig szórakoztató a végeredmény. Az pedig már csak hab a tortán, hogy olyan színészek szerepelnek bennük Vin Diesel mellett, mint például Dwayne Johnson, Jason Statham, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Kurt Russell vagy Charlize Theron.

Valószínűleg tartogatnak még számunkra meglepetéseket a készítők, mivel állítólag nagy durranásra számíthatunk a fináléban, és már a 2021. május 28-án érkező Halálos iramban 9 előzetese is olyan csavarokat lőtt le, amik egyből felturbózták a közönséget.

Ezek alapján pedig lehet, hogy rég halottnak hitt karakterek is visszatérnek majd a tizedik részre, mint például a Wonder Woman szépsége, Gal Gadot, aki elvileg még a mai napig tartja a kapcsolatot a többiekkel, ami igazán jó jelnek számít.

Vin Diesel azért megnyugtatott minket azzal, hogy hiába ér véget pár éven belül a fő széria, ettől függetlenül számíthatunk pár különálló történetre, hiszen a Halálos iramban: Hobbs és Shaw is az volt, és hatalmas sikert ért el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás